
رییس کمیسیون اصل ۹۰ فراموشی اصالتها را درد مشترک شهروندان هزاره سوم دانسته و گفت: بازگشت به هویت اصلی کلید اصلی حل مشکلات خواهد بود و باید امروز راه ابریشمی جدید را در مقابل چشم جهانیان بگشاییم.
داود محمدی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی و رییس کمیسیون اصل ۹۰ در یازدهمین اجلاس شهرداران جاده ابریشم که پیش از ظهر امروز در شبستان امام علی(ع) مسجدالنبی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: جاده ابریشم نماد تمدن کهن مشرق زمین به شمار میرود و انسان نیز به عنوان سازنده تمدن و فرهنگ سرزمینهای کهن باید به محیط زیست، اشتغال، فقرزدایی و توسعه پایدار تکیه کند.
وی افزود: فراموش کردن اصالتهادرد مشترک شهروندان هزاره سوم است و لذا بازگشت به هویت اصلی کلید حل مشکلات خواهد بود.
نماینده مردم قزوین، البرز آبیک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قزوین به عنوان شهری اصیل و تاریخی در مسیر جاده ابریشم باید به جایگاه رفیع گذشته خود باز گردانده شود و بازار سعد السلطنه را که قرنها پیش مرکز توجه جهانیان بود را با تلاشهای زیر ساختی اعم از راههای ارتباط جادهای، ریلی، هوایی و توسعه فن آوری نوین احیا کنیم.
رییس کمیسیون اصل ۹۰ با پیشنهاد ایجاد مجمع نمایندگان مجالس کشورهای راه ابریشم گفت: ارتقا کیفیت زندگی شهری نیازمند بازنگری در وظایف و اختیارات دولتها، اصلاح و تقویت نهادهای اقتصادی در مسیر توسعه تفاهمات و تقویت دیپلماسی عمومی که امروز بیش از دیپلماسی دولتی مورد توجه قرار گرفته، است.
محمدی با بیان اینکه میتوان از اعتبارات و بودجههای بین المللی برای رشد و ارتقا برخوردار شد، عنوان کرد: نه تنها از منابع ملی و داخلی بلکه باید از منابع فرا ملی در راستای رشد و توسعه پایدار در استان بهره برد و قزوین را در دنیا معرفی کرد.
وی با اشاره به موقعیت تاریخی، مذهبی، فرهنگی، گردشگری و طبیعی استان قزوین، عنوان کرد: سیاست نظام جمهوری اسلامی و دولت بر تحرک صنعت گردشگری استوار است و باید از این مزیت برای شناساندن استان قزوین و کشور بهره برد.
نماینده مردم قزوین البرز آبیک در مجلس شورای اسلامی امضاء تفاهم نامههای اجلاس را موثر دانسته و گفت: ما تا کنون نتوانستهایم استان را به طور شایسته در کشور و دنیا معرفی کنیم.
رییس کمیسیون اصل ۹۰ عنوان کرد: باید از موقعیت ژئوپلوتیک استان و استقرار آن بین یازده استان و شاه راه ارتباطی بودن برای ایجاد اشتغال، صنعت گردشگری و معرفی بهتر استان و پویایی بیشتر نهایت استفاده را ببریم.
این مسئول فرهنگ واقتصاد را دو نکته کلیدی عنوان کرد و افزود: فرهنگ زیر بنای همه تغییرات است و تا زمانی که کار فرهنگی اتفاق نیفتد نمیتوانیم در حوزه اقتصادی و گردشگری تحولی را شاهد باشیم.
منبع:پایگاه خبری شاخص